Postup přípravy
Zahřejeme troubu na 200 ° C, horkovzdušnou na 180 ° C. Pudinkové prášky nasypeme do mísy spolu s kypřidlem, přidáme cukr a nasekanou čokoládu. Přidáme vejce, olej a likér a cca 3 - 4 minuty mícháme, či mixujeme.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečicím papírem (rozměr cca 20 x 24 cm). Pečeme cca 15 minut, nebo až je doprostřed moučníku zapíchnutá špejle čistá.
Moučník vyjmeme z trouby a necháme nejlépe na mřížce vychladnout.
Mezitím si utřeme tvaroh s cukrem a postupně přidáváme změklé máslo.
Vychladlý korpus potřeme např. malinovou marmeládou, naneseme tvarohový krém a zdobíme čerstvými jahodami, nebo zmražené ovoce svaříme s trochou vody a cukrem na ovocnou omáčku, kterou zahustíme bramborovým škrobem.
Zdobit můžeme marcipánovými srdíčky.