Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
![Heureka recenze](https://im9.cz/cb/22187-11.png)
„Nemám co vytknout vše proběhlo na jedničku 1* spokojenost.“
Ověřený zákazník před 4 dny
- Kvalitní obchod
Ověřený zákazník před 9 dny
„Vše proběhlo perfektně. Rychlé dodání.“
Ověřený zákazník před 14 dny