Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

- Kvalitní materiál
- Rychlost odeslání
Ověřený zákazník před 5 hodinami
„Naprostá spokojenost se vším. Nakupuji u nich pravidelně a zboží je dodáno vždy rychle a v pořádku. Rychlá je vždy i komunikace. A i v případě uplatněné reklamace inhalátoru vše proběhlo hladce, reklamace byla vyřízena vstřícně a ve velmi krátké době. Úžasná paní Kubíková z...“
Ověřený zákazník před 5 dny
„Solidní výběr.“
Ověřený zákazník před 5 dny