Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
![Heureka recenze](https://im9.cz/cb/22187-11.png)
„Spokojenost, rychlé dodání.“
Ověřený zákazník před 5 hodinami
„V sobotu večer objednáno, v neděli mou objednávku zabalili a stihli i odeslat, v pondělí hned přišlo. Naprostá spokojenost!“
Ověřený zákazník před 11 hodinami
„Rychle skvělé baterka mi ještě přijde, zatím nezkoušeno ale brzo bude“
Ověřený zákazník před 11 hodinami