Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Rychlost dodání, perfektní komunikace“
Ověřený zákazník včera
„Objednal jsem další zvlhcovač se studeným odparem jako dárek. Původní používáme v ložnici už snad třetím rokem.“
- Rychlé vyřízení objednávky, dorazila za dva dny
Ověřený zákazník před 2 dny
- vse ok
Ověřený zákazník před 7 dny