Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
![Heureka recenze](https://im9.cz/cb/22187-11.png)
„Spokojenost, rychlé dodání.“
Ověřený zákazník před 5 hodinami
„V sobotu večer objednáno, v neděli mou objednávku zabalili a stihli i odeslat, v pondělí hned přišlo. Naprostá spokojenost!“
Ověřený zákazník před 11 hodinami
„Rychle skvělé baterka mi ještě přijde, zatím nezkoušeno ale brzo bude“
Ověřený zákazník před 11 hodinami