Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Rychlost dodání, perfektní komunikace“
Ověřený zákazník včera
„Objednal jsem další zvlhcovač se studeným odparem jako dárek. Původní používáme v ložnici už snad třetím rokem.“
- Rychlé vyřízení objednávky, dorazila za dva dny
Ověřený zákazník před 2 dny
- vse ok
Ověřený zákazník před 7 dny