Postup přípravy
Korpus: Veškeré suroviny smícháme a poté nalijeme do předem vymazané formy na dort. Pečeme na 180 °C 30 - 45 minut, záleží, jak peče trouba.
Po vyjmutí z trouby necháme korpus vychladnout a připravíme si pudink.
Pudink: Přivedeme k varu cca 300 ml mléka se 3 lžícemi cukru, poté zalijeme rozmíchaným pudinkem se zbývající 200 ml mléka. Mícháme a ve chvíli, kdy pudink začne tuhnout, nalijeme ho do formy na korpus.
Do pudinku hned začneme vkládat nakrájené ovoce. Já zvolila jahody a hroznové víno, avšak fantazii se meze nekladou.
Želatina: Ve chvíli, kdy nám pudink mírně ztuhne, nachystáme si želatinu. Rozpustíme si v kastrůlku želatinu s cukrem ve 250 ml vody, pomalu přivedeme k varu a poté odstavíme. Když je želatina vlažná (udržíme-li v ní prst), nalijeme na ovoce.
Necháme zchladnout a můžeme servírovat.