Postup přípravy
Korpus: Na korpus ušleháme žloutky s cukrem. Přidáváme postupně vodu, kakao, mouku s práškem do pečiva a lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme na menší plech s vyšším okrajem vyložený pečícím papírem. Pečeme cca 20 minut při 150 -170 stupních.
Krém: Na krém uvaříme hustý pudink, odstavíme z plotýnky a do horkého postupně vmícháme 3 žloutky. Necháme vychladnout. Do studeného zašleháme změklé máslo a osladíme podle chuti moučkovým cukrem. Rozetřeme rovnoměrně na korpus.
Sníh: Ve vodní lázni nad párou ušleháme tuhý sníh z bílků a krystalu (až dělá krápníčky). Rozetřeme ho na korpus s krémem a ozdobíme strouhanou čokoládou nebo podle vlastní fantazie.
Podáváme vychlazený alespoň 2 hodiny.