Postup přípravy
Na rozpálenou pánev kápneme olivový olej ochucený bazalkou (nebo jakýkoliv jiný, výborný bude česnekový nebo dýňový), přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku (nemusí být), konzervu tuňáka bez vody a hrst pokrájených cherry rajčat (lépe vynikne chuť). Směs osolíme, opepříme, přidáme petrželku nebo pažitku, trochu sušeného česneku a podlijeme troškou mandlové smetany. Opravdu jen malinko, není to ani 50 ml. Ztlumíme plamen a mezitím si připravíme šmakoun nudle.
Sáček nahoře ustřihneme, propíchneme vidličkou a dáme do mikrovlnky na 2 minuty. Půl balíčku je na cca jednu osobu, ale i tak je toho dost. Nudle vyndáme ze sáčku, odměříme si pro sebe porci a přidáme na pánev. Promícháme, aby se chutě spojily, a servírujeme. Na talíři posypeme pažitkou a bezlaktózovou mozzarellou. Dobrou chuť :-)