Postup přípravy
Nejdříve si uděláme pusinky: Bílky šleháme ve vodní lázni, přidáme cukr a stále šleháme. Jakmile směs zhoustne, odstavíme, necháme asi 5 minut vychladnout a poté přidáme mrazem sušené ovoce, které jsme si rozdrtili v hmoždíři nebo mixéru na jemný prášek. Promícháme a vložíme do cukrářského sáčku. Troubu si předehřejeme na 80 stupňů. Plech vyložíme papírem na pečení a sáčkem vytvoříme na plech pusinky. Pečeme, resp. sušíme cca 2 - 3 hodiny. Necháme vychladnout.
Roláda: Troubu si předehřejeme na 185 stupňů. Plech vyložíme papírem a namastíme trochu tukem. V míse vyšleháme bílky, cukr a postupně zašleháme žloutky a pak ještě olej. Ručně promícháme s moukami a škrobem a těsto nalijeme na připravený plech. Pečeme 8 - 10 minut. Vytáhneme z trouby, vyklopime na čistou utěrku a zabalíme (utěrku můžeme lehounce posypat ztužovačem šlehačky). Necháme vychladnout. Po vychladnutí naplnime ušlehanou šlehačkou, poklademe malinami a ovocnými pusinkami a zabalíme. Vložíme do lednice.