Postup přípravy
Instantní kávu rozpustíme v mléce. Všechny suroviny na těsto pak dobře prohněteme a necháme odležet v chladnu. Těsto rozválíme na plát asi 3 mm a vykrajujeme. Pečeme při 160°C asi 12 min.
Slepujeme mocca máslovým krémem, který si připravíme takto. Dobře utřeme máslo s moučkovým cukrem přibližně v poměru 1:1 (nebo raději méně cukru, pokud chceme méně sladký). Do této hmoty pomalu vtíráme trochu kaše (hustého, vychlazeného pudinku) z mléka a kukuřičného škrobu. Přidáme takové množství, aby nám krém chutnal. Chuť doladíme rumem, ve kterém rozpustíme instantní kávu.
A mocca do třetice. Povrch hvězdičky můžeme potřít ledovou polevou z trochy vody s rozpuštěnou inst. kávou a z cukru krupice.Třeme do krásné hladké hmoty.