Postup přípravy
Silikonové formičky na minicupcakes lehce vymažeme kokosovým olejem (hlavně spodek).
V mixéru vymixujeme mandle, piškoty, kokosovou mouku, kokosový tuk a agávový sirup do hmoty, která bude příjemně vláčná, ale ne příliš mastná (v tomto případě pak přidáme ješte mouku nebo drobečky piškotů). Tento základ dáme na dno formiček.
Krém: Zmrazené ovoce necháme povolit a lehce rozmačkáme. Namočíme si želatinu. Pak vymícháme bezlaktózový tvaroh s cukrem a pomerančovou kůrou a šťávou dohladka. V jiné nádobě ušleháme ze 75 ml bezlaktózové smetany ke šleháni šlehačku. Ohřejeme 40 ml smetany, do které dáme rozpustit vymačkanou plátkovou želatinu. K rozpuštěné želatině ještě přidáme povolené ovoce a promícháme a přidáme do tvarohu a nakonec to vše spojíme s ušlehanou šlehačkou. Lžičkou plníme připravené formičky, naskládáme do lednice a nechame asi 3 - 4 hodiny tuhnout. Ideálně přes noc. Pak opatrně vyjmeme ze silikonových košíčků a naskládáme do papírových košíčků.