Postup přípravy
Z 50 ml vlažného mléka, 10 g cukru a kvasnic uděláme kvásek, který pak přidáme k moukám smíchaným se solí a zbytkem cukru. Postupně do těsta naléváme zbytek mléka s rozpuštěnou Stellou a vypracujeme vláčné těsto. Přikryjeme utěrkou a necháme v teple asi 40 - 45 minut nakynout.
Mezitím si připravíme nádivku: tvarohy smícháme s cukry, citronovou šťávou, kůrou a smetanou, přidáme 2 vajíčka a celé balení vanilkového pudinku. Vymícháme na hladký krém a nakonec přidáme rozinky.
Rozpálíme troubu na 175 stupňů a vymažeme formu trochou Stelly. Vykynuté těsto ještě prohněteme a rozválíme do formy. Potřeme tvarohovou směsí. Celé ještě potřeme rozšlehaným vejcem s trochou smetany. Vložíme do trouby a pečeme asi 30 - 40 minut. Necháme na mřížce zcela vychladnout. Nakrájíme na 9 kousků a dozdobíme bezlaktózovou šlehačkou, nebo třeba jen pocukrujeme.