Postup přípravy
Korpus: Rozpustíme si nad vodní lázní čokoládu. V míse smícháme změklé máslo s třtinovým cukrem, kakaem a vejcem do pěny, přidáme vychladlou tekutou čokoládu. Pak postupně mouku, prášek do pečiva, sůl a jedlou sodu. Nakonec vodu a mléko. Promícháme a vložíme do formy (vymazané nebo vyložené pečícím papirem). Pečeme při 175 stupních cca 15 - 20 minut. Necháme zcela vychladnout.
Pěna: Do mističky dáme lžíci a půl studené vody, vysypeme do ní želatinu a necháme 5 minut stát. Mezitím ohřejeme mléko, skoro k bodu varu, a odstavíme. Do mléka vložíme celý obsah misky s želatinou a pečlivě rozpustíme. Touto teplou směsí zalijeme nalámanou čokoládu v misce a pořádně promícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Pak vyšleháme smetanu do polotuha a opatrně po částech zapracujeme do vychladlé čokoládové hmoty. Navrstvíme na korpus a vložíme do lednice. Tímto stejným způsobem uděláme bílou pěnu. Pozor jen u smetany - je jí menší množství než u tmavé pěny. Navrstvíme na tmavou vrstvu a opět vložíme do lednice.
Poleva: Ohřejeme smetanu, agávový sirup, vanilkovou esenci a kokosový tuk. Touto směsí zalijeme nalámanou čokoládu v misce a promícháme, až se čokoláda rozpustí. Nalijeme na bílou vrstvu a necháme v lednici min. 4 hodiny, nejlépe přes noc.