Postup přípravy
Korpus: Do směsi na choco cake přidáme přiložený vanilkový cukr, mléko, rozpuštěné máslo a vejce. Vše by mělo mít pokojovou teplotu. Vše důkladně promixujeme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Upečeme v předehřáté troubě na 160 - 180°C.
Hotovou buchtu necháme zcela vychladnout.
Krém: Ananas slijeme, šťávu si necháme do želé. Ananas rozmixujeme a důkladně smícháme s bílým jogurtem a cukrem. V jiné misce si vyšleháme smetanu. Dle návodu připravíme ztužovač a do něj přidáme hmotu z bílého jogurtu a ananasu, nakonec přimícháme vyšlehanou smetanu.
Krémem potřeme celou plochu korpusu a dáme na chvíli do ledničky.
Želé: Dortové želé připravíme dle návodu a naléváme na buchtu. Dáme do ledničky ztuhnout.
Přeji dobrou chuť :)