Postup přípravy
Korpus: Žloutky s cukrem a olejem ušleháme doběla. Potom přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct do trouby na 180 °C horkovzduch (nebo 200 °C elektrická) na cca 20 minut.
Krém: Z mléka, pudinkového prášku a krupicového cukru si uvaříme pudink (vznikne hodně hustá, lepivá hmota). Pudink necháme trochu vystydnout a smícháme ho s Matyldou (pokud se udělají hrudky, tak používám ponorný mixér a umixuju hladký krém), přidáme vanilkový cukr, ušlehanou smetanu a najemno nastrouhanou čokoládu.
Dohotovení: Upečený korpus vydlabeme tak, aby zbývalo cca 1cm dno a okraje. Poklademe ho podélně překrojenými banány a pomažeme krémem. Navrch nasypeme rozdrobené těsto, které jsme vydlabali. Necháme ztuhnout v lednici a krájíme na kostky.
Dezert uchováváme v chladu. Nejlepší je druhý den, až trochu "zvlhne" - tedy pokud Vám do té doby nějaký zbyde :-).