Postup přípravy
Korpus: Dortovou formu podložíme alobalem. Troubu předehřejeme na 165 st. Do pytlíčku dáme všechny sušenky a rozdrtíme paličkou nebo v mixéru na jemno. Rozpustíme si máslo s Herou a sušenky prolijeme. Přidáme 1 lžíci kakaa. Umícháme v jemnou směs, kterou uložíme do lednice odpočívat, než připravíme krém.
Krém: V misce si rozšleháme tvaroh, mascarpone, 2 žloutky a 100 g cukru. Bílky vyšleháme se lžičkou cukru na tuhý sníh, který pak vmícháme do mascarponové směsi.
Z lednice vyndáme sušenkovou směs a vytvarujeme z ní korpus v dortové formě. Na korpus položíme okapané ostružiny. Nakonec navrstvíme krémovou směs. Formu vložíme do vyhřáte trouby a pečeme 40 - 50 minut při 165 st., až bude povrch dortu krásně nazlátlý. Vypneme, otevřeme troubu a necháme dort v troubě pomalu vystydnout. S dortem nemanipulujeme, jinak se nám zdrcne. Zchladlý dort přesuneme do lednice. Je těžké neochutnat hned, ale vyplatí se vyčkat :-) Dobrou chuť.