Náročnost
jednoduchý
Čas přípravy
30 minut
Ingredience
2 hrnky bezlepkové mouky (já dala 1 hrnek samokypřící DF, půl hrnku červené DF, půl hrnku Schär Farine)
200 ml smetany na šlehání
3/4 hrnku cukru
125 g másla, Hery nebo Stelly (dala jsem Stellu)
mléko dle potřeby
2 vajíčka
1/2 prášku do pečiva
1/2 lžičky vanilkového aroma
višňová marmeláda
kousky čokolády
Postup přípravy
Cukr utřeme s vajíčkem, přidáme vanilkové aroma, rozehřátý tuk, mouku smíchanou s práškem do pečiva, smetanu a ještě mléko, pokud to bude hodně husté těsto. Doprostřed muffinu jsem dala trošku marmelády a nahoru čokoládu. Pekla jsem na 180 °C.
Chuťově jsou úžasné, nejsou drobivé.