Postup přípravy
Korpus: Všechny suroviny smícháme a nalijeme na vyšší plech (vymazaný sádlem a vysypaný hrubou moukou). Pečeme na 180 st. Po deseti minutách teplotu stáhneme na 150 st. a zvolna dopékáme. Zda je korpus upečen, zjišťujeme špejlí.
Krém: Na krém si svaříme rýžové mléko s pudinkem. Necháme vychladnout. Občas promícháme, aby se nám neudělal škraloup. Vyšleháme margarím s cukrem a postupně zašleháváme pudink (můžeme přikápnout i kapku rumu, ale opatrně). Část krému můžeme obarvit podle potřeby a možností.
Ušleháme rostlinnou šlehačku. Můžeme ji malinko přisladit a také podle potřeby např. část obarvit.
Po vychladnutí korpus rozkrojíme a promažeme krémem, proložíme kompotovaným nebo čerstvým ovocem. Přiložíme druhý plát a můžeme zdobit. Buď krémem nebo šlehačkou, různými styly, barvami.