Postup přípravy
Špenát očistíme, spaříme ve vroucí vodě a zprudka ochladíme vodou studenou. Kopřivy důkladně opláchneme a pak obojí necháme v cedníku okapat, nasekáme najemno. Žloutky oddělíme od bílků, připravené sojové kostičky si překrájíme na půlky, aby byly menší a rohlíky nakrájíme na větší kostky. Rohlíky nasypeme do mísy, zalijeme je rýžovým mlékem a promícháme se žloutky. K vlhkému pečivu přidáme sojové maso, špenát a kopřivy. Z bílků ušleháme tuhý sníh a nakonec ho zlehka vmícháme do směsi. Podle chuti osolíme a opepříme. Nádivku přendáme do vymazané a vysypané zapékací formy (vymazáváme olivovým olejem a vysypáváme kukuřičnou strouhankou) a na povrchu uhladíme. Pečeme při 180 °C asi 35 minut. Po vychladnutí nádivku nakrájíme a podáváme.