Postup přípravy
Všechny suroviny na těsto smícháme a nalijeme do vymazané a vysypané dortové formy (průměr 26 cm). Těsto dáme do trouby na cca 20 minut na 175 °C (kontrola přes špejli). Když je těsto hotové, tak necháme ve formě vystydnout.
Vystydlé těsto pomažeme marmeládou.
Připravíme si pudink dle návodu a když je pudink hotový, tak za občasného míchání (aby se neudělal škraloup) necháme pudink jen lehce vychladnout a nalijeme na těsto pomazané marmeládou a rovnoměrně rozetřeme. Pudink by neměl být horký, ale teplý.
Na puding pokládáme rozkrájené, omyté a osušené jahody.
Připravíme si želatinu dle návodu a jako tekutinu použijeme šťávu z kompotu.
Hotovou želatinu lžičkou naléváme na jahody.
A máme hotovo:-)). Teď už jen nechat dortík vychladnout a dát do lednice, nejlépe přes noc.