Postup přípravy
Těsto: Z mouky, soli, cukru, droždí a teplého rostlinného mléka uděláme řídké těsto. Poprášíme ho trochou mouky a necháme v teple cca 30 minut kynout. Potom zapracujeme do těsta rozpuštěný tuk a na pomoučeném vále vypracujeme těsto. Těsto přendáme do vymazané formy a pomoučenými prsty rozprostřeme do stran. Přikryjeme potravinářskou fólií na cca 10 minut. Sundáme fólii, navrstvíme náplň - poklademe kompotovanými švestkami a nastrouháme marcipán a vložíme do trouby a upečeme.
Náplň: Všechny ingredience kromě škrobu (pudinkového prášku) dáme do kastolu a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi 1 minutu a odstavíme. Necháme vychladnout. Až do vychladlé náplně dáme škrob (pudinkový prášek).