Postup přípravy
Korpus: Změklý Alsan vymixujeme s cukrem do pěny, přidáme rum a ocet. Pak zašleháváme postupně všechny sypké ingredience, střídavě s rozmačkaným banánem smíchaným s jablečnou přesnidávkou. Nakonec přidáme ještě 2 lžíce banánového mléka nebo džusu. Pečeme pri 175 stupních cca 20 - 30 minut. Necháme na mřížce vychladnout. Pak opatrně vydlabeme vrch a poklademe banány. Pak krém a nakonec posypeme drobkami (vydlabanou částí).
Krém: Plátky želatiny namočíme do studené vody. Z rostlinného mléka a cukru uvaříme hustší pudink. Odstavíme a asi po 5 minutách v něm rozpustíme vymačkanou želatinu. Necháme vychladnout. Zvlášť vymícháme tuhou část z kokosového mléka. Vychladlý pudink rozmixujeme dohladka a spojíme s kokosovou šlehačkou. Přidáme nasekanou čokoládu nebo pecičky.
Celý dort necháme cca 2 hod. v lednici.