Postup přípravy
Korpus: Utřeme 150 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr a 4 žloutky. Dále přidáme 200 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 100 ml vody, 100 ml oleje. Nakonec lehce vmícháme sníh ze 4 bílků a 1 lžíci Holandského kakaa.
Pečeme při 180 °C cca 20 minut.
Krém: Tyčovým ponorným mixérem rozmixuji Tofu, 1,5 vanilkového cukru, nastrouhanou citrónovou kůru a rýžové mléko (cca 100 ml dle hustoty).
Na vychladlý korpus rozetřu krém, odzdobím ovocem (jahody, borůvky) a nakonec zaliji želé (příprava dle návodu na sáčku). Koláč dám vychladit do lednice nebo na studené místo.
Všem přeji dobrou chuť - tento koláč moc chutná dětem :-)