Postup přípravy
80 gramů rýžové mouky a 50 gramů kukuřičné mouky smícháme s mletými mandlemi a 50 g cukru, na to nastrouháme ztuhlý tuk a rychle zpracujeme v těsto. Rukou těsto vtlačíme do připravené koláčové formy a dáme do předehřáté trouby na 20 min (v horkovzdušné ideálně, na 180 stupňů).
Rebarbory oloupeme a nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce, posypeme trochou cukru a svaříme cca 5 minut. Poté necháme vychladnout a přes síto okapeme.
Těsto vyjmeme z trouby a snížíme teplotou na 150°.
Zbytek mouky prosijeme s jedlou sodou. Jahody nakrájíme na plátky a smícháme s rebarborou a citrónovou šťávou. Vejce mícháme se zbytkem cukru do pěny, přidáme vanilkové aroma a kokos. Všechny tyto přísady smícháme dohromady a vložíme na těsto vyndané z trouby
Vložíme zpět do trouby a pečeme zakryté alobalem cca 55 minut.