Postup přípravy
Kuřecí prsa (či jakékoliv jiné maso, včetně ryby) lehce osolíme a obalíme v bezlepkové mouce - já použila polohrubou kukuřičnou.
Z Hrašky - buď můžete přímo použít pikantní, určenou na obalování, příp. nemáte-li doma, jako já, lze samozřejmě i normální a dochutit ji jakýmkoliv kořením (já na kuře) a vody si připravte těstíčko.
Maso obalené v mouce ponořte do těstíčka a snažte se, aby vám ho na mase co nejvíce zůstalo ;-). Ihned vložte do rozpáleného oleje, příp. ještě můžete obalit v nadrcených lupíncích, a smažte dozaltova. Těstíčko z Hrašky se vůbec nepřipalovalo a řízky se smažily krásně. Část obalená v lupíncích se musela dělat pomaleji.
Obě varianty byly výborné!
Dobrou chuť;-).