Postup přípravy
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, okořeníme a orestujeme na lžíci olivového oleje s nakrájenou slaninou. Na konci restování poprášíme maso trochou rýžové mouky a ještě asi 1 minutu restujeme. Vložíme do zapékací mísy s víkem, podlijeme teplým zeleninovým vývarem a pečeme cca 20 minut. Mezitím v hrnečku smícháme sójovou smetanu, česnek, cca 1 lžíci hořčice a promícháme. Vlijeme do pekáčku a cca 5 - 10 minut necháme propéct. Nakonec do směsi přidáme mražený hrášek, 3 minuty prohřejeme a podáváme.
Gnocchi: Uvařené, ještě teplé brambory oloupeme, rozmačkáme, nejlépe propasírujeme, přidáme sůl, muškátový oříšek a cca půlku čerstvého vajíčka. Vše spolu promícháme. Postupně přisypáváme mouku a na vále vypracujeme těsto, ze kterého uděláme válečky a nakrájíme nočky. Uvaříme v osolené vodě.