Postup přípravy
Droždí, lžíci cukru a 2 lžíce mouky řádně rozmícháme ve vlažném mléce a necháme vzejít kvásek.
Zbylé sypké suroviny (mouku, cukr a sůl) smícháme a přidáme žloutky, olej a kvásek. Vypracujeme těsto, které necháme kynout asi 45 min, až zdvojnásobí svůj objem.
Těsto vyklopíme na pomoučněný vál a rozdělíme na 4 části. Jednotlivé části rozválíme na válečky, které pokrájíme na malé kousky a z každého vyválíme kuličku (buchtičku). Každou buchtičku důkladně potřeme olejem a naskládáme do pekáčku, který taktéž vytřeme olejem. Opět necháme kynout asi 30 min. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 min.
Mezitím si uvaříme krém. Mléko, cukr a pudink smícháme a přivedeme k varu. Necháme 2 min probublat a můžeme podávat.