Postup přípravy
Postup:
Banán rozmačkáme, přidáme citronovou šťávu, trochu rumu a všechny další tekuté ingredience. Do toho zapracujeme promíchané sypké ingredience. Minimálně 2 minuty vše promícháme mixérem. Potom část těsta přendáme do jiné mísy, přidáme 1 lžičku pudinku, kakao a rostlinné mléko. Do vymazané bábovkové formy nalejeme nejprve trochu světlé části těsta, pak kakaovou část a pak opět světlou. Špejlí promícháme vrstvy. Pečeme ve vyhřáté troubě zvolna a postupně přidáváme stupně. Vždy troubu vyhřeju na 190 stupňů, pak vložím těsto a ihned snížím na 150 stupňů a po 7 minutách přidávám postupně stupně. Dopékám na 175-180 stupňů. Vyzkouším špejlí. Toto množství je do malé bábovkové formy, pokud chcete velkou, zdvojnásobte množství.