Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme v lité těsto, které rovnoměrně rozprostřeme na vymazaném a vysypaném plechu či jiné pečící nádobě.
Pakliže byste použili jiné mouky (nevidím v tom žádný problém, sama bych klidně použila rýžovou, kukuřičnou, jen doma prostě vybrakováno ;-), tak dohustěte/dořeďte dle potřeby. Konzistence těsta by měla být obdobná jako na ostatní lité buchty, bábovky aj.
Na těsto rozmístíme pravidelně, aby se nám to lépe krájelo, broskve (ale i meruňky, švestky či drobné ovoce) a vložíme do rozehřáté trouby.
Pečeme při cca 180 °C 15 minut, resp. do zezlátnutí, aneb vyndejte dřív, než já :-p.
Po upečení hnedka zatepla potřete rozehřátou marmeládou vhodné chutě. Před podáváním pocukrujte.
Dobrou chuť ;-).
Tip: Pro bezmléčnou dietu doporučuji použít sojagurt a rostlinné mléko. Dělávám si doma nejčastěji a nejraději kokosové, ale můžete jakékoliv jiné ;-). Mám vyzkoušené do obdobných receptů a v pohodě. Jen jsem neměla doma a tudíž nemohla vyzkoušet. Ale množství surovin bude velmi podobné.