Jste alergičtí na lepek nebo trpíte celiakií? Rádi byste zdarma vyzkoušeli bezlepkovou mouku Mix it Schär? Nyní máte jedinečnou příležitost.
Mouka Mix It značky Schär
- Univerzální bezlepková směs - vhodná na sladké i slané pečení, zahušťování pokrmů apod.
- Složení – rýžová mouka, bramborový škrob, mouka ze svatojánského chleba (karobová mouka).
- Neobsahuje lepek ani pšeničný škrob.
- Neobsahuje laktózu ani jinou mléčnou složku.
- Neobsahuje vejce.
- Bez konzervantů.
- Může obsahovat stopy lepku.
Hledáme 20 osob (účastnit se mohou samozřejmě i celé rodiny), které mají zájem si tento výrobek zdarma vyzkoušet a podělit se s námi o své dojmy a recepty.
Požadavky na testující
Testující nebo alespoň jeden z rodinných příslušníků trpí alergií na lepek či celiakií a zároveň nemá s moukou Mix it prozatím žádnou zkušenost. Ideálně ani s jinými moukami značky Schär.
Jak bude testování probíhat
- Vybraní zájemci obdrží 3 balení mouky Mix it.
- 2 -3 týdny budou mít čas na vyzkoušení daného výrobku.
- Každý z testujících připraví z mouk Mix it minimálně 2 pokrmy, přičemž jeden z nich musí být chléb a druhý pokrm je zcela v režii testujícího (např. předkrm, polévka, hlavní chod či dezert).
- Hotové pokrmy testující nafotí a včetně receptu vloží na portál ProAlergiky.cz do sekce vaření.
- Po skončení testování vyplní testující dotazník, který bude anonymně zpracován a jeho výsledky budou publikovány na portále ProAlergiky.cz.
Odměna pro testující
Jako poděkování obdrží každý účastník testování balíček bezlepkových produktů značky Schär, který obsahuje mouku Mix it (500 g), Salinis – preclíčky bez lepku (60 g), Grissini – trvanlivé tyčinky (150 g), těstoviny Fusilli (80 g).
Jak se přihlásit
Spolupráce mezi portálem ProAlergiky.cz a testujícími bude probíhat na základě písemné dohody, kterou obdrží každý účastník spolu s pokyny a dotazníkem před zahájením samotného testování.
Pokud máte o testování zájem, pošlete nám email s těmito údaji:
- Jméno a příjmení
- Adresa, telefonní kontakt
- Máte vy nebo někdo z rodiny celiakii?
- Máte vy nebo někdo z rodiny alergii na lepek?
- Máte možnost upéct chleba v domácí pekárně?
na email petra.vojtova@proalergiky.cz.
Uzávěrka přihlášek je 8. 3. 2015.