Thilo Schleip: Histaminová intolerance
Druhé, aktualizované vydání úspěšné publikace. Vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí. Stanovení diagnózy, identifikace spouštěčů. Úprava stravy.
Produkt není dostupný, ale rádi vám doporučíme náhradní. Nebo se podívejte na alternativní produkty
Alternativní dostupné produkty
Druhé, doplněné vydání úspěšné publikace německého autora.
Mnoho lidí se po jídle potýká s nepříjemnými obtížemi, jako jsou průjmy, nadýmání, nevolnost, dýchací potíže nebo kožní problémy. Příčinou může být intolerance (nesnášenlivost) histaminu, který se často vyskytuje v běžně konzumovaných potravinách.
Na základě osobních zkušeností autor uvádí praktické rady, jak se vyhnout zdravotním obtížím spojených s histaminovou intolerancí. V knize naleznete odpovědi na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Součástí knihy jsou také recepty, které názorně ukazují, že lze vařit chutné pokrmy i bez histaminu.
Obsah
- Jak se projevuje histaminová intolerance
- Diagnóza onemocnění
- Jak se zbavit obtíží
- Úprava stravování
- Jak se dobře najíst při histaminové intoleranci
Charakteristika publikace
- 156 stran
- rozměr 150 × 200 mm
- nakladatelství Galén, 2021
- druhé české vydání, přeloženo ze 4. vydání originálu
- překlad Dagmar Kolínská
- ISBN: 9788074925061
Autor
Thilo Schleip