Thilo Schleip: Histaminová intolerance
Druhé, aktualizované vydání úspěšné publikace. Vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí. Stanovení diagnózy, identifikace spouštěčů. Úprava stravy.
Druhé, doplněné vydání úspěšné publikace německého autora.
Mnoho lidí se po jídle potýká s nepříjemnými obtížemi, jako jsou průjmy, nadýmání, nevolnost, dýchací potíže nebo kožní problémy. Příčinou může být intolerance (nesnášenlivost) histaminu, který se často vyskytuje v běžně konzumovaných potravinách.
Na základě osobních zkušeností autor uvádí praktické rady, jak se vyhnout zdravotním obtížím spojených s histaminovou intolerancí. V knize naleznete odpovědi na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Součástí knihy jsou také recepty, které názorně ukazují, že lze vařit chutné pokrmy i bez histaminu.
Obsah
- Jak se projevuje histaminová intolerance
- Diagnóza onemocnění
- Jak se zbavit obtíží
- Úprava stravování
- Jak se dobře najíst při histaminové intoleranci
Charakteristika publikace
- 156 stran
- rozměr 150 × 200 mm
- nakladatelství Galén, 2021
- druhé české vydání, přeloženo ze 4. vydání originálu
- překlad Dagmar Kolínská
- ISBN: 9788074925061
Autor
Thilo Schleip
Značka
Galén
Poradna
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

- Dodání proběhlo rychleji, než jsem myslel. V neděli v noci objednáno, přes neděli doručeno přepravce a v pondělí ráno bylo na výdejním místě. Super. Doporučuji.
- Navíc jsem dostal tajnou slevu na filtr, který jsem již delší dobu sledoval, jestli bude v akci a pořád nic, takže se rozhodně hodilo a rovnou jsem využil. Děkuji
- Kvalitní materiál
- Rychlost odeslání