Thilo Schleip: Histaminová intolerance
Druhé, aktualizované vydání úspěšné publikace. Vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí. Stanovení diagnózy, identifikace spouštěčů. Úprava stravy.
Druhé, doplněné vydání úspěšné publikace německého autora.
Mnoho lidí se po jídle potýká s nepříjemnými obtížemi, jako jsou průjmy, nadýmání, nevolnost, dýchací potíže nebo kožní problémy. Příčinou může být intolerance (nesnášenlivost) histaminu, který se často vyskytuje v běžně konzumovaných potravinách.
Na základě osobních zkušeností autor uvádí praktické rady, jak se vyhnout zdravotním obtížím spojených s histaminovou intolerancí. V knize naleznete odpovědi na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Součástí knihy jsou také recepty, které názorně ukazují, že lze vařit chutné pokrmy i bez histaminu.
Obsah
- Jak se projevuje histaminová intolerance
- Diagnóza onemocnění
- Jak se zbavit obtíží
- Úprava stravování
- Jak se dobře najíst při histaminové intoleranci
Charakteristika publikace
- 156 stran
- rozměr 150 × 200 mm
- nakladatelství Galén, 2021
- druhé české vydání, přeloženo ze 4. vydání originálu
- překlad Dagmar Kolínská
- ISBN: 9788074925061
Autor
Thilo Schleip
Značka
Galén
Poradna
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
- rychlost doručení