Infolinka (všední dny 8.30–15 h)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–15 h)
541 212 450

Thilo Schleip: Histaminová intolerance

Druhé, aktualizované vydání úspěšné publikace. Vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí. Stanovení diagnózy, identifikace spouštěčů. Úprava stravy.

Skladem Porovnat
279 Kč
Chcete si dobře vybrat? S výběrem knihy vám odborně poradíme.

Druhé, doplněné vydání úspěšné publikace německého autora.

Mnoho lidí se po jídle potýká s nepříjemnými obtížemi, jako jsou průjmy, nadýmání, nevolnost, dýchací potíže nebo kožní problémy. Příčinou může být intolerance (nesnášenlivost) histaminu, který se často vyskytuje v běžně konzumovaných potravinách.

Na základě osobních zkušeností autor uvádí praktické rady, jak se vyhnout zdravotním obtížím spojených s histaminovou intolerancí. V knize naleznete odpovědi na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Součástí knihy jsou také recepty, které názorně ukazují, že lze vařit chutné pokrmy i bez histaminu.

Obsah 

  1. Jak se projevuje histaminová intolerance
  2. Diagnóza onemocnění
  3. Jak se zbavit obtíží
  4. Úprava stravování
  5. Jak se dobře najíst při histaminové intoleranci

Charakteristika publikace

  • 156 stran
  • rozměr 150 × 200 mm
  • nakladatelství Galén, 2021
  • druhé české vydání, přeloženo ze 4. vydání originálu
  • překlad Dagmar Kolínská
  • ISBN: 9788074925061

Autor

Thilo Schleip

Značka

Galén

Poradna

K tomuto produktu zatím nepadly žádné dotazy. Můžete být první. :-)

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
„Byl jsem velmi spokojený, protože zboží došlo v podstatě druhý den po objednávce. Výborné. Děkuji“
Ověřený zákazník před 20 hodinami
  • rychlost doručení
Ověřený zákazník včera
„Rychle a v pořádku, výborná cena“
Ověřený zákazník včera