Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450

Bezlepkový korpus na dort, piškot

Bezlepkový korpus na dort, piškot
Náročnost
středně náročný
Čas přípravy
2 hodiny
Ingredience
4 vejce
140 g moučkového cukru
100 ml mléka
100 ml oleje
80 g Jizerky
80 g pohankové mouky
1 vanilkový cukr
1 kypřící prášek

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme a upečeme při 160 stupních v menší dortové formě.

Korpus na dort pak opatrně proříznu a promažu marmeládou nebo krémem. Navrchu je obrázek z marcipánu + krém.

Dá se to upéct i na plechu. Pak dávám navrch ovoce, poté želatinu z 500 ml vody, na to dvě zakysané smetany smíchané s jedním tvarohem a cukrem a dám na dvě hodiny do ledničky a mňam:-).

Autorka: Xynika

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
„Doporučuji. Skvělá domluva, ochota a vstřícnost. :-)“
Ověřený zákazník před 2 dny
„Spokojenost, rychlé dodání.“
Ověřený zákazník před 3 dny
„V sobotu večer objednáno, v neděli mou objednávku zabalili a stihli i odeslat, v pondělí hned přišlo. Naprostá spokojenost!“
Ověřený zákazník před 3 dny